TYD Autonetwork Sdn Bhd
we Trusted say Yes close Deal
bagaimana
mari

HERE WE GooooOOOO
result ok
topproof41
ericproof-1024x292
inilah masanya ok
turki
Siapa Saya?

Sebelum saya meneruskan celoteh saya...

Saya Yazid Daud yg merupakan Full Time Internet Marketer yg berpengalaman lebih 15 tahun dalam Bisnes Online. Hanya menjalankan bisnes dari rumah sahaja dan merupakan SPEAKER & COACH pada ramai usahawan di Malaysia.

Saya seringkali diundang untuk memberi TALK di seluruh Malaysia khususnya dalam bisnes yg saya jalankan sehingga ke hari ini dan tidak akan berhenti sampai bila-bila. Trademark saya adalah "Close Deal Tanpa Suara"

Nak kenal saya lebih ? terus ke www.tydautonetwork.com/siapasaya

affiliate komisen
TOP AFFILIATE SYSTEM X
TOP AFFILIATE DESIGNEXT
KOMEN SYSTEM X
KOMEN DESIGNEXT
capaian saya
bukan menunjuk
rumah ok
bsp
koitropika
serimutiara
audi
vw
umrah
mu
london
Turki-ok
Japan
Beijing-ok
bali
Singapore
Brunei-ok
Bandung-ok

Saya mempunyai perasaan untuk berjaya sama seperti anda, dan saya terpaksa terus mencuba.

Saya bermimpi satu cara untuk membolehkan link saya dipaparkan di laman web seperti seperti CNN, Yahoo, Wikipedia, Utusan, Metro, Berita Harian dan sebagainya. Kerana saya tahu bahawa kandungan dari web mereka boleh dipercayai dan akan memperolehi beribu-ribu klik dalam masa yang sungguh singkat.

kerana itulah bagaimana "Aplikasi Viral" ini dikongsikan.

Saya berusaha untuk membantu anda menggunakan satu perisian yang membolehkan kita untuk mengiklankan produk masing-masing betul-betul di laman web orang lain dan TOTALLY secara sah dan beretika.

dan akhirnya ia seolah-olah seperti saya terputus jari, wang mula mengalir masuk. Sama seperti yang saya fikir ia akan berlaku sebelum ini..

Sejak itu, saya telah berkongsi Aplikasi Viral dengan beberapa network, rakan-rakan dan sesiapa sahaja dan keputusan mereka adalah sama iaitu LUAR BIASA.

Selepas itu saya tahu yang saya mempunyai sesuatu yang berharga, dan saya tahu yang saya perlu berkongsikan kepada dunia ...

Juga untuk orang lain yang kecewa, bosan, putus asa dan bersedia untuk menarik rambut mereka selepas mencuba kaedah demi kaedah dan akhirnya TETAP GAGAL. Tanpa membawa apa-apa keuntungan sesen pun.

Terima kasih kepada Aplikasi Viral ini

putus asa ok

OK cukup bebelan saya so saya....

....PERKENALKAN SEKARANG !
aplikasi viral word
CD Aplikasi Viral
software ok

LIHAT ! Apa yang boleh dibuat dengan Aplikasi Viral ini..

Bersedia Untuk AUTOVIRALKAN Bisnes Anda Sekarang

sepantas 5 minit sahaja..
icon-content
icon-training
icon-traffic

Tidak memerlukan kemahiran coding atau HTML

Latihan secara komprehensif langkah demi langkah

Perolehi trafik PERCUMA tanpa had

Anda boleh menghasilkan iklan yang cantik dan professional dengan AutoViral

Anda akan belajar bagaimana untuk mendapatkan trafik yang berkualiti dan seterusnya tukarkan kepada pembeli

Dapatkan trafik yang targeted ke laman jualan anda
icon-authority
icon-money-machine
icon-money

Mempunyai Kuasa Autoriti dan Kredibiliti Dengan Pantas

Buat Mesin Duit kurang dari 60 saat

Buat Duit walaupun TANPA website

Memanfaatkan reputasi laman web seperti Berita Harian , Metro, Sinar Harian atau mana-mana laman web

Kurang dari 60 saat, anda boleh letak Call To Action, affiliate link dan banner, optin form, video promosi dan banyak lagi

Jangan sesekali bayar hosting dan domain kerana Aplikasi Viral ini ada semua untuk anda buat duit termasuk kumpul database etc

DISINI SAYA TUNJUKKAN BAGAIMANA APLIKASI VIRAL INI MEMBOLEHKAN ANDA BUAT DUIT SEAWAL HARI INI JUGA

proof-romb-3
proof-romb-2
proof-romb-1
convert
Use our step by step training to find content that's guaranteed to attract massive clicks. Then simply place your offers over the top of that content using our software. You can send this traffic ANYWHERE.
training
optin form
Follow our video training where nothing is left out, and find awesome content to make money in any niche
Use our software to quickly overlay your money-making offers right over the top of that content

VIDEO TRAINING DALAM BAHASA ENGLISH?

MANA SAYA FAHAM !!

JANGAN RISAU...BACA BONUS YANG SAYA BERIKAN DIBAWAH, SEMUANYA SAYA KENDALIKAN SENDIRI BUKAN SEMATA-MATA ADMIN

 

APLIKASI VIRAL MEMBOLEHKAN ANDA BERJAYA TANPA KEMAHIRAN TEKNIKAL SEKALIPUN

Anda tidak perlu mempunyai laman web untuk buat duit atau membina database. Sistem kami mempunyai server yang cukup pantas untuk anda terus buat keuntungan
demo-login
demo-offer2
demo-nice-offer
All you need to do is login to our system and you will be able to start sharing monetized content instantly
Never be stuck with technical issues anymore. Sinfiltrator is perfect for non-techys
Create beautiful money layers and calls to action that attract clicks like crazy, even if you know nothing about websites
trafik
rotikaya
bh
sinar harian

Selepas Menggunakan Aplikasi AutoViral Ini maka ia akan...
arrow
arrow
arrow
rotikaya viral
bharian
Sinar Harian Viral

Ini akan menjadi satu kelebihan kerana iklan anda akan kelihatan PROFESSIONAL apabila muncul di web-web authority yang dikenali ramai..

dan sudah pasti mereka yang berminat dengan produk atau servis yang anda iklankan akan klik pada iklan tersebut...

seterusnya membawa mereka ke fanpage Facebook ataupun halaman jualan anda...


Jom Tonton Bagaimana Aplikasi Viral Ini Digunakan
testimonial
Berjaya siapkan web untuk aplikasi viral. Copy paste sifu punya.. hehehe. Janji ada landing page. Memang dah jatuh cinta dengan aplikasi ini. Iklan jadi viral dan sale pun dah makin meningkat. Cukup puashati.. semalam belajar iklan IMAGE.. hari ni dapat belajar VIDEO pulak. Lepas ni nak belajar IFRAME, banyak teknik iklan kat Aplikasi ni.. Peniaga online yang benar benar ingin majukan bisnes online kena ada aplikasi ini.
Sableh LaudinFounder at MyOnlineBisnes.Com
Naik lagi total costumer yg dtg kedai sy..semua disebabkn sistem auto viral cara nk marketing secara online plg best stakat ni.. Sape nk join saya buat bisnes guna tools ni?? gerenti jualan anda laku keraass!!
Zuria Mat RaniWorked at KPM
SALES DENGAN APLIKASI VIRAL Alhamdulillah, ada sales dengan aplikasi viral ni. Hanya post di 3 group fb yang berlainan hasil die sangat terbaik ! “Jangan takut labur untuk ilmu. Dengan ilmu, kita akan menjadi lebih bijak dalam membuat sesuatu keputusan"
Hafiz RazaliBusinessperson at CMD Revell Malaysia
Gempak dan mesra pelanggan dan berbanyak terima kasih kepada TYD kerana memperkenalkan "aplikasi auto viral" sempoi baq hang ! Secara tak langsung push diri untuk terus berilmu dalam marketing ini.
Shahril AzrieWorks at Shahril Azrie
Sejak semalam promosi saya popup keluar kat salah 1 post kat Ohbulan! Agak2 berapa ribu fan Ohbulan! ni? Agak2 berapa ribu orang yg klik & baca offer tu? Puas hati oooooo sekupang pon x keluar tapi dapat targeted trafik ribu-riban.
Faisal MJ OthmanAuthorised Agent Tone Excel
Alhamdulillah sejak layan apps viral ni total klik dah 2k lebih..ni kalau guna iklan berbayar mau rentung kad kredit. Apps ini lifetime subscription. Buat masa ni le lepas ni kena bayaq bulan2 tak tau la pulak. Bayaq sekali guna pi la banyak mana pun. Nak buat marketing online kena ada trafik, kena ada visitor. Apps ni jimatkan kos iklan 500%
Farid MokhtarFounder at Perniagaan Awan
Bayar sekali untuk apps autoviral ni boleh guna seumur hidup siap boleh service untuk orang lain kita buatkan iklan. Memang Berbaloi2....huhuhu
BC ShahAuthorised Sales Agent at Tone Excel
Alhamdulillah baru layan 2 hari pasang 2 OFFER 9 Campaigns trafik dah ada 1841 sebelum guna Aplikasi Auto Viral nie..mmg agak susah nak dpt trafik mcm nie kecuali iklan berbayar tapi kos jgn tanya lah dh berapa caj yg ini modal sekali seumur hidup gasak sampai sakit tengkok psg iklan beb..xde nya nak flag ! terima kasih TYD buat aplikasi nie..bagi senang kerja mcm mana nak tarik pelanggan dtg ke website atau fanpage kita (kedai online kita)
Shah Cassia IIOwner at Tone Biz Shop
Tengah2 duk belajar "Aplikasi Viral".. Baru saya sedar banyak perkara perlu banyak dalam bisnes.."Aplikasi Viral" sangat mudah dalam memperkenalkan bisnes kita walaupun kita tidak menggunakan Iklan Berbayar dan sebagainya. Jika anda seorang peniaga memerlukan bantuan untuk perkenalkan bisnes anda. Saya boleh bantu walaupun anda bisnes apa sekalipun dengan adanya "Aplikasi Viral" semua bisnes boleh untuk viralkan bisnes anda tanpa modal berterusan.
Nick SyawalConsultant at Tone Excel Sdn Bhd
Wow ! dahsyat penangan TYD Aplikasi Viral sgt bermanfaat untuk digunakan mudah & pantas dalam memperkenalkan apa jua maklumat terima kasih TYD.
Rahim ZulkifliWorked at Tenaga Nasional Berhad
Agak agak okay tak kalau tak sampai 1 hari kita post iklan bisnes kita tapi dah 3 Angka hampir 4 angka yg klik iklan kita secara tak langsung? huhu ni testing baru 2 jam. Ni apa yg saya dah cuba guna pakai Aplikasi Viral memang asyik untuk orang yang lemah IT macam saya kalau sebelum ni guna fb pun belum tentu cecah 5 org keatas yang baca iklan kita..huu. Rugi tak gunakan untuk apa jua bisnes anda. Yang pasti ianya low cost. tq tuan Yazid Daud untuk app berguna ni
Nurul HazarIn a domestic partnership with Rosdiana Khairuddin
Arini setengah hari godek Aplikasi Viral. Komen saya : SImple, mesra pengguna, simple, mesra pengguna. Nak tingkatkan bakal prospek anda??? Ini kalilah
Shafian IshakFormer Penjual Simkad at Tone Excel Batu Pahat Branch Center
ALHAMDULILLAH APLIKASI VIRAL INI SUNGGUH BERKESAN, Semalam saya bukak dashboard saya tengok baru ada 103 pelawat Hari ini saya bukak dashboard saya terkejut apabila saya tengok jumlah pelawat jadi 2426 Memang RUGI siapa yang tak GRAB aplikasi viral ini, Saya suggestkan kepada semua peniaga online GRAB aplikasi viral ini.
Aiman ChongJunior Centre at Tone Excel Sdn Bhd
Salah satu kempen yang saya buat menggunakan "aplikasi auto viral" hanya tumpang di website yang saya suka hanya copy paste & ikut video yang diberi setelah anda menjadi pengguna lifetime "aplikasi auto viral"
Razak GhaniAuthorized Agent at Tone Excel Sdn Bhd
Bukan senang nak viralkan iklan tapi dengan aplikasi viral memang menjadi! malah iklan saya pasti di klik dan di baca, dengan sekejap dapat beribu2 klik dan yang penting saya dapat buat sell best pula tu hanya perlu bayar sekali sahaja untuk guna aplikasi viral ni seumur hidup
Muhammad HelmiAuthorised Agent Tone Excel

BUKTI PEMBELIAN APLIKASI VIRAL DALAM BENTUK VIDEO

UNTUK MASA TERHAD SAHAJA, Anda Hanya Perlu Bayar Sekali Sahaja Untuk Menggunakan Aplikasi Viral Ini Untuk Lifetime !!! YA, SEUMUR HIDUP !!

Selepas TAMAT OFFER ini, harga akan dinaikkan dan dikenakan bayaran bulanan. CEPAT SEBELUM IANYA TAMAT !

limited-time-offer
80
100
150
250
bonus

BONUS 1 – FACEBOOK GROUP SUPPORT PREMIUM (BERNILAI RM150)

support group OK

Anda boleh tanya pelbagai soalan dan kemusykilan yang berkaitan dengan Teknik Facebook Marketing atau apa sahaja masalah di dalam group ini.

Saya akan menjawab soalan dan bantu anda sebaik mungkin.

Saya dan sahabat lain juga akan kongsikan apa sahaja update tips terbaru yang berkaitan Close Deal Tanpa Suara kepada anda. Anda diutamakan


BONUS 2 – TELEGRAM GROUP SUPPORT PREMIUM (BERNILAI RM150)

support

Anda boleh tanya pelbagai soalan dan kemusykilan yang berkaitan dengan Teknik Facebook Marketing atau apa sahaja masalah di dalam group ini.

Saya akan menjawab soalan dan bantu anda sebaik mungkin.

Saya dan sahabat lain juga akan kongsikan apa sahaja update tips terbaru yang berkaitan Close Deal Tanpa Suara kepada anda. Anda diutamakan


BONUS 3 – VIDEO TEKNIK "MENGGODA" MENULIS AYAT JUALAN (BERNILAI RM199)


MAAF !

KEDUA-DUA VIDEO PERCUMA INI SUDAH DITAMATKAN TAWARANNYA

HARAP MAKLUM

BONUS 4 - VIDEO 4 + 3 STRATEGI SEMPOI AYAT JUALAN & FOLLOWUP (BERNILAI RM199)

extra_bonus

BONUS 5 - Video Tutorial dalam Bahasa Melayu untuk memudahkan anda "BUAT SAMPAI JADI" Aplikasi Viral ini (BERNILAI RM299)

video tutorial video

BONUS 6 - anda juga layak untuk menjadi AGEN AFFILIATE SOFTWARE APLIKASI VIRAL ini dan SEMUA PRODUK YANG SAYA KELUARKAN untuk "duit raya" anda (BERNILAI RIBUAN $$$)

PANDUAN LENGKAP DALAM BENTUK VIDEO DISEDIAKAN

video agen

GET TARGETED TRAFFIC ON DEMAND AND SEND IT ANYWHERE... FOR FREE
We gives you the power to place your links right in front of large buying audiences in any niche.
demo-step1
demo-step21
demo-step3

Langkah 1: Pilih content yang anda ingin kongsikan.

Langkah 2: Setkan iklan menggunakan AutoViral ini

Langkah 3: Kongsikan di mana-mana media sosial dan iklan anda akan terpapar bersama content tersebut.

 

MEMINJAM REPUTASI TOP WEBSITE SELURUH DUNIA DENGAN LEBIH BERETIKA

Rahsia buat duit dari mana-mana website seluruh dunia (tertakluk kepada kelulusan dan kami menunjukkan bagaimana untuk mendapatkan persetujuan mereka.

Integrasi dengan autoresponder utama termasuk Aweber, GetResponse, Trafficwave, MailChimp etc

 

KEUNTUNGAN DALAM MASA YG SINGKAT. IA MENGAMBIL MASA KURANG 60 SAAT UNTUK MEMBINA IKLAN ANDA

Anda Sibuk? Kekurangan masa anda tidak akan menyebabkan anda gagal dalam mencapai matlamat untuk berjaya dalam bisnes online.
demo-602
Untuk membina iklan yang berkesan, hanya perlu pilih template dan isi tempat kosong dengan mudah.

AKHIR SEKALI JANGAN LUPA !

SOFTWARE APLIKASI VIRAL INI JUGA DIDATANGKAN DENGAN TRAINING YANG SUNGGUH LENGKAP.
ayat final
special-offer1
lifetime ok
monthly
tawaran-tambahan

INGAT !

SELEPAS PEMBELIAN, ANDA AKAN DIJEMPUT MENJADI AGEN AFFILIATE KAMI DAN ANDA BOLEH MENJANA PENDAPATAN HINGGA RIBUAN RINGGIT SEBULAN HANYA DENGAN PROMOSIKAN LINK SEMUA PRODUK-PRODUK KAMI

GROUP SUPPORT FACEBOOK DAN TELEGRAM DISEDIAKAN 24/7

Ikhlas ingin membantu anda..

Yazid Daud aka TYD